Alle sandalen
Valuta:
Netherlands

Categorie

Bestsellers

Perfect Sperry Top-Sider Halyard Jongens Jeugd Bootschoenen Marine/Wit Perfect Sperry...
€80.26  €47.79
Top Value Final Gucci Leather Interlocking vrouwen Platte sandalen Pewter Metallic Top Value Final...
€140.24  €84.15
Korting Heelys Straight Up Jongens Jeugd Skate Schoenen Zwart/Blauw Korting Heelys...
€90.50  €54.31
verfijnd Qupid Athena-912A vrouwen gladiator sandalen Cognac verfijnd Qupid...
€77.15  €45.92
Korting New Balance Jongens Kleuter Sneaker Zwart/Blauw/Grijs Korting New Balance...
€84.29  €50.57
Mode Mia Cruise vrouwen Platte sandalen Cognac Mode Mia Cruise...
€61.61  €36.60
populariteit Ipanema Neo Flora vrouwen Slipper Marine/Roze populariteit...
€88.03  €52.45
verfijnd Joie Renee Metallic vrouwen gladiator sandalen Goud verfijnd Joie Renee...
€96.72  €58.04
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Items kunnen worden teruggestuurd voor een terugbetaling of gespeeld 7 dagen na ontvangst van de communicatie. Maar in ruil voor hun eigen redenen veroorzaakt (bijvoorbeeld, grootte, kleur selectie) kunnen niet worden aanvaard. Rendement kan worden teruggegeven 7 dagen na ontvangst, mag nooit worden gebruikt, en in de nieuwe voorwaarden van alle geretourneerde artikelen. Alle geretourneerde verpakkingen moeten worden verzekerd. As wordt gebruikt om het juiste item terug te keren naar een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 5% bankkosten en vracht. Koper is altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten. Bijzondere omstandigheden vereisen samenwerking met corporate business partners. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Belangrijke mededeling:
1. Hoewel we terugkeren, rekening houdend met de tijd en geld in beslag, we zullen heel leuk vinden, voordat u een bestelling als u alle vragen en zorgen duidelijk kan maken.

2, de eerste keer, neem dan contact op met onze klantenservice voor address.All geretourneerde goederen werden verzonden naar ons dragen ?? een e-mail te sturen u als het niet correct is retouradres afleveradres, wij zijn niet verantwoordelijk voor het probleem te verliezen.

3. Voor de verliezen als de geretourneerde pakket verloren is gegaan tijdens het transport, moet het originele postkantoor ontvangst het recht om schadevergoeding te reserveren, zijn wij niet verantwoordelijk.

4. Indien het recht op terugkeer voor het project Terugbetaling: scheepvaart en de leges niet worden gerestitueerd. We hebben geen betrekking transportkosten bestellen terugkeer of ruilen het juiste pakket, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, want we kunnen niet verantwoordelijk GEARRESTEERDE verlossing zendingen.

Als u vragen heeft of hulp nodig hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.